Serviced by BRIGGS

 

BRIGGS: premium offices & work spaces

BRIGGS is de operator in LifeOffice en heet u welkom in het sociale hart, bij de receptie, in de lobby of in de bar & het life-cooking restaurant. BRIGGS zorgt voor alle faciliteiten binnen het gebouw, beheert het community-network, biedt u tailor-made en serviced offices aan, en maakt dat u een tevreden Member van de flexplekken bent.

BRIGGS inspires & deliveres

Onze diensten gaan ver, heel ver, om een perfecte werksfeer te creëren. Services-on-demand, noemen wij dat. BRIGGS levert waar u behoefte aan hebt zodat u het beste resultaat haalt uit uw werk.

 • Tailor Made Offices

  Tailor Made Offices

  LifeOffice biedt met Tailor Made Offices de mogelijk om uw kantoor op maat samen te stellen. Tailor Made Offices zijn mogelijk van 100 - 500 m2. Bekijk hier de mogelijkheden.

  Lees meer
 • Serviced Offices

  Serviced Offices

  Bent u op zoek naar een volledig ingerichte 'plug and play' kantoorruimte vanaf 2 personen (20-100 m2). Serviced Offices biedt u deze mogelijkheid. Bekijk hier de verschillende opties.

  Lees meer
 • Memberships

  Memberships

  In LifeOffice bieden wij u de mogelijkheid om 'member' te worden en te profiteren van alle voordelen die BRIGGS u heeft te bieden. Bekijk hier de verschillende opties.

  Lees meer
 • Full Service

  Full Service

  LifeOffice biedt u een breed palet aan services, waaronder hospitality diensten. In ons Restaurant en Grab & Go bar in het sociale hart, serveren wij u graag een heerlijke lunch en goede koffie.

  Lees meer